Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
NO to sa probki. Ja zamowilam z BAMs *bam.no*jedna i wlasnie dzis ja dostalam. w paczce dostalam probke proszku, chusteczki nawilzajace 25stk jakies olejki i balsamy malutkie 3 i smoczek. innzch nie probowalam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
NO to sa probki. Ja zamowilam z BAMs *bam.no*jedna i wlasnie dzis ja dostalam. w paczce dostalam probke proszku, chusteczki nawilzajace 25stk jakies olejki i balsamy malutkie 3 i smoczek. innzch nie probowalam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
No ja dopiero w domu Aga spoko było babka nie przynudzała,film szybko przeleciał kazdy chciał tylko zobaczyć poród potem był szybki kurs oddychania i w ogóle jakos te godziny zleciały:ja jestem zadowolona że byłam bo duzo sie dowiedziałam i duzo zobaczyłam podobał mi sie pokój w którym sie rodzi bez znieczuleń bo wyglada jak pokój w domu ten drugi pokój gdzie podawane sa wszystkie znieczulenia też ok ale juz wiecej sprzetów i tak juz bardziej szpitalnie wyglada Daris a jednak mnie nie wziął na zakupy tylko bylismy chwile w Metro i do domu Aguss czemu nie przyjechałas????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
a zle siem poczulam i zrezygnowalam z wyprawy metrem potem autobusem;/ jak bysmy mieli auto pewnie bym byla no ale juz wczoraj slablam w metrze wiec sobie jednak darowalam;/
aj ale jak mowisz ze bylo ciekawie to troszke juz zaluje ze mnie nie bylo;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dziewczyny ktore juz rodzily albo beda rodzic w AHUS na jaki ja mam numer tel dzwonic jak sie juz cos zacznie kurcze ja nie mam pojecia a nie wiem czy nie jest coraz blizej i co ja mam spakowac pomocy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss wczoraj nam babka podała numer 67960600 a co już zle sie czujesz???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
A co do pakowania to dla dzidzi wszystko maja tylko trzeba wziazc rekawiczki i skarpetki no i na wyjscie ubranka ale w własne ubranka tez można dzidzie ubierac,a dla mamy przybory toaletowe i cos wygodnego potem do ubrania,jakies majtki jednorazowe i podkłady oni to mają w szpitalu a i najważniejsze dokumenty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,dzwonisz i potem jak przyjedziesz to musisz isc do akkutmottak. I z tamtad skieruja Cie na porodowke. Jak dojedziesz do ronda przed szpitalem, to trzeba skrecic w prawo. Bedzie widac duza tablice i chyba czerwony napis.
I tak jak napisala marzenie,mozesz miec wszystko dla dziecka swoje albo tylko ubranka na wyjscie. Ja korzystalam ze wszystkiego szpitalnego. Julka przez dwa dni ubrana byla tylko w kaftanik i pampers. Owinieta w pieluszke flanelowa,kolderke i na to kocyk. Tak robily polozne wszystkim dzieciom. Na porodowce dali mi koszule,ale ja nie zdazylam jej ubrac Rozebralam sie tylko i Julka sie urodzila Po za tym nie jest latwo sie rozebrac i ubrac jak ma sie skurcze. Mi pomagal moj maz bo sama bym nie dala rady Do hotelu wez sobie wygodne ubrania. Bedziesz wychodzic jesc do restauracji albo do kuchni zrobic sobie cos do picia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Agusss zaluj zaluj,ze cie nie bylo
Marzenie,faceta zawsze idzie przekabacic-wiedzialam ze sie podda hihi Ja pozniej widzialam ze to w centrum handlowym Linderud bylo tez nattåpent,o Lillestrøm dalej nic nie wiem
Ide dzisiaj do poloznej znow ale tak sie zle dzis czuje ze niewiem czy to ogarne Pierwszy raz mi sie zdarza od czasow poczatku ciazy i mdlosci,ze sie zle czuje-a czuje sie tak zle ze jakos mi slabo,mam rozwolnienie,bol glowy i caly czas mam uczucie jakbym miala zaraz wymiotowac Ratunku..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris ,to typowe objawy zblizajacego sie porodu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok